ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

„Сините“ опитват да задържат трима

0
Левски
Снимка: lap.bg

Ръководството на Левски ще предложи нови договори на Пламен Андреев, Илиян Стефанов и Марин Петков. Тримата са обвързани до лятото на 2024 година, но шефовете искат да ги задържат по-дълго време. Ако играчите приемат да предподпишат, това ще даде възможност да се преговаря и за по-високи трансферни суми за правата им, ако ги поискат чужди клубове.

18-годишният Андреев се превърна в номер едно на вратата и в негово лице „сините“ виждат огромна инвестиция за бъдещето. Той не е допуснал гол в 21 мача този сезон. Стефанов се превърна в любимец на публиката с двата си гола за двете победи над ЦСКА през миналия сезон, първият от които донесе първи трофей на тима след пауза от 13 години. През последните месеци обаче той е измъчван от травми и затова през настоящата кампания има само 27 мача и 3 гола.

Марин Петков, който стигна до националния тим, е с 37 срещи и 4 гола през сезона.

До следващото лято контракт има и Андриан Краев, но към него интерес проявява полския Видзев и след дни се очаква да започнат преговори за трансфер. Ако Краев не бъде продаден, което обаче е малко вероятно, той също ще получи предложение да удължи договори си.

Подобна е и ситуацията с Жереми Петрис, който също е обвързан до юни 2024 година.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.