ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

„Сините“ няма да са доволни, Божинов пожела титла на ЦСКА

0
Валери Божинов
Снимка: lap.bg

Един от любимците на феновете на Левски Валери Божинов, който многократно е доказвал, че обича клуба, май този ядоса същите тези фенове. Бившият нападател на тима от „Георги Аспарухов“ пожела титла на най-големия враг – ЦСКА.

Божинов изтъкна, че иска трофея да отиде при „червените“ заради треньора Саша Илич, който е негов много добър приятел.

„Пожелавам титлата на ЦСКА. Но това не зависи само от Илич. Гриша Ганчев трябва да осигури нужната организация. Имам предвид да се даде спокойствие на Илич да работи, а не нещо друго“, сподели Божинов.

„Ганчев трябва да предпази треньора от интриги и атаки. Определено на ЦСКА няма да е лесно да свали Лудогорец, който е сериозен отбор. Очаквам обаче много интересна пролет в България“, добави той.

Саша Илич

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.