50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

„Сините“ не са отписали Станислав Иванов

0
Станислав Иванов
Стопкадър: Ютуб, Левски

Левски още не е отписал Станислав Иванов, макар че първите преговори с него за завръщане в тима не дадоха резултат. Между двете страни има финансови разминавания и ако нападателят не намали претенциите си в следващите дни, най-вероятно ще си търси нов отбор зад граница.

Нападателят в момента е свободен агент, след като прекрати договора си с Чикаго Файър. Той премина в американския клуб през декември 2020 година с контракт за две години, а „сините“ взеха 300 хиляди евро трансферна сума. Впоследствие Станислав записа 26 мача за Чикаго и един вкаран гол при успеха с 2:0 над Ди Си Юнайтед.

През периода си в САЩ 23-годишният Иванов на няколко пъти получи контузии, които му попречиха да разгърне пълния си потенциал и да участва в повече срещи на своя тим.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.