ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

„Сините“ искат бързо да решат мача с Локо

0
Левски
Снмика: lap.bg

Отборът на Левски набира скорост и закономерно се поздрави с две заслужени и важни победи на нашия и европейския терен. Вижда се, че играчите започват да разбират какво изисква от тях Николай Костов, а самият той умее да ги подрежда правилно на терена, както и да избира печеливши стратегии и успешни тактически постройки.

Тази вечер срещу Локомотив София в своя дом „сините“ ще играят с настроение и агресия, за да спечелят нови три точки, които ще ги изкачат най-малко на третото място. Ясно е, че Костов ще направи неизбежните ротации, но това не би трябвало да се отрази на начина на игра на Левски и на игровия стил, който изгражда. Най-малко, защото тези, които влязат, също имат безспорни качества и са жадни за изява.

Със сигурност никой от Левски няма да мисли за реванша в Европа. Дори „сините“ ще искат колкото се може по-бързо да си оплетат кошницата, за да дадат възможност на треньора да смени някои основни играчи и да съхрани силите им преди ответния двубой с македонците.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.