ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

„Сините“ имат нов акционер

0
Левски
Снимка: lap.bg

Прекрасна новина за Левски. От сдружението „Левски на Левскарите“ обявиха, че вече са акционери в Левски, след като членът на Надзорния съвет на „сините“ Петър Ганев им е прехвърлил част от своите акции. По този начин на бъдещето Общо събрание на клуба от сдружението ще вземат участие като акционери.

„Сдружение „Левски на Левскарите“ вече е акционер в ПФК „Левски“ АД. По-рано днес членът на Надзорния съвет на клуба и Контролния съвет на сдружението Петър Ганев прехвърли част от своите акции на организацията. По този начин „Левски на Левскарите“ ще може да вземе участие на предстоящото Общо събрание на Левски в ролята на акционер. Паралелно с това тече процедурата по прехвърляне на дела от 10 процента, притежаван от Тръст „Синя България“, към сдружението, като се чакат необходимите документи от клуба, за да бъде финализирана тя“, съобщиха от „Левски на Левскарите“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.