ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Швейцарци следят Иван Турицов

0
Иван Турицов
Снимка: lap.bg

Швейцарци са готови да позлатят десния защитник на Иван Турицов. Сензацията в първенството на страната на шоколадите Лугано подготвя нова оферта, която е значително подобрена във финансово отношение, за национала. Швейцарският клуб хареса Турицов още пред една година и половина и направи предложение за него, което обаче бе отхвърлено.

Сега от Лугано са готови да вдигнат мизита, като според Блиц Данаил Ганчев е разговарял преди няколко дни с представители на клуба, които са уверили боса на червените, че ще изпратят съгледвачи на няколко мача на ЦСКА до края на сезона, за да гледат Турицов. Последният вече е готов за игра, след като излекува травмата си и ще се завърне на терена в четвъртфиналната среща за Купата с Черно море във вторник на „Българска армия“.

В момента Лугано е трети, но само на една точка от втория Сервет, като тази позиция дава право на участие в квалификациите на Шампионска лига. Лидерът Йънг Бойс е далеч напред с 19 пункта, а четвъртият Санкт Гален и петият Люцерн също са в битката за второто място, тъй като съответно имат една и две точки по-малко от Лугано. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.