50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Шведи отмъкват играч на Лудогорец

0
Аслак фон Витри
Снимка: Сайт на Лудогорец

Шведският Юргорден иска да привлече десния краен защитник на Лудогорец Аслак фон Витри. Юргорден завърши втори през миналия сезон в Алсвенска, а през тази кампания се цели в титлата, като в първия кръг спечели с 3:1 срещу Бромапойкарна.

Фон Витри вече игра за шведския тим, с който стана шампион и в периода 2019/2021 записа 65 мача и 10 гола. След това премина в нидерландския АЗ Алкмаар, а от 2022 година е част от Лудогорец. Пречка за трансфера обаче може да се окаже договорът на бившия норвежки национал с „орлите“ от Разград, който е до 2025 година.

Това означава, че Юргорден трябва да плати трансферна сума, а е известно, че Лудогорец никога не се разделя лесно със свой конвертируем играч и винаги е получавал парите, на които държи, за да се стигне до сделка. В случая няма да бъде направено изключение и ако скандинавците много искат да си върнат Фон Витри, ще трябва да приемат условията на българския шампион.

При положение че това се случи Лудогорец ще получи страхотна за родните стандарти сума, част от която или цялата, може да инвестира в ново стойностно попълнение.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.