Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Шефовете на Спартак искат подкрепа от феновете

0
Спартак Варна
Снимка: Facebook

Ръководството на Спартак Варна отправи гореща молба към феновете да подкрепят мощно отбора в домакинската му среща с Янтра Габрово в неделя. „Каним вярната ни публика, да подкрепи тима в поредния му двубой по пътя към завръщането в елита на родния футбол“, се казва в специално обръщение на шефовете.

От Спартак съобщават още, че феновете с билети за ВИП сектор и сектор А на стадион „Спартак“ вече ще могат да влизат само през входа на ул. „Прилеп“. Междинната врата между сектор А и Трибуна Соколъ се затваря.

Клубът припомня още, че е подготвил специален сектор за децата от Академията на Спартак и техните родители. Това са сините седалки отдясно на новата козирка и входът за този сектор също е откъм ул. „Прилеп“.

Там по-големите футболисти от школата влизат по списък с треньорите си, а по-малките с родител, който трябва да си закупи билет. Футболистите от школата не заплащат вход за мачовете.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.