Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Шефовете на Арда стоят зад Тунчев

0
Арда
Снимка: lap.bg

Шефовете на Арда стоят твърдо зад Александър Тунчев и на този етап не смятат, че се налага той да бъде сменен. Имаше слухове, че при загуба от Лудогорец Тунчев ще се прости с поста, но ръководството на тима от Кърджали продължава да има доверие на специалиста, а освен това е отчело и факта, че загубата е от най-добрия отбор у нас, който през последните 11 години е неизменен шампион.

Арда няма победа в последните си четири мача и единствената цел пред отбора вече е да се бори за класиране за баража за Лига на конференциите. В момента кърджалийци изостват на 6 точки от Славия, но тази разлика може лесно да бъде стопена, тъй като във втората четворка отборите ще играят по два пъти помежду си в плейофите.

Шефовете на Арда очакват тимът да се върне към победите в следващите си три двубоя, в които ще гостува на Хебър в Пазарджик и ще приеме последователно у дома Ботев Враца и Черно море.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.