ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Шеф в кикбокса се ядоса на… Борислав Михайлов

0
Кристина Николова
Официална Facebook страница на Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай

Председателят на Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай – Галин Димов, е останал огорчен от реакцията у нас след подадената от Борислав Михайлов оставка. Чаканият от години от обществеността акт на промяна логично предизвика широк отзвук. Особено след прелялата чаша на търпение и кървавия протест в София.

Според Димов това е скандал и в България не трябва да обръщаме такова внимание на подобни новини, а на успехите. Силният човек в кикбокса някак успя да навърже новината на годината в родния спорт с успехите на изминалото Световно първенство в Португалия. 

„За пореден път нещо хубаво остава на заден план. След огромния успех на националите ни по кикбокс за мъже и жени получихме голямо внимание от медиите. Дори влязохме в спортните новини. Часове по-късно всички социални мрежи, телевизии и радиа „гръмнаха“ с невероятното заглавие, че Борислав Михайлов си бил подал оставката все едно ни е много важно и определящо живота. Новината обиколи цяла България за минути и стигна до милиони. Буквално новината заглуши и зарови под земята всичко, което бяхме постигнали“, започва странната реакция на Димов.

След това той хвърля вината в хората, които очевидно се интересуват повече от футбол. Вероятно трябва и да се замисли защо не успява да популяризира още българския кикбокс. Както Nostrabet вчера публикува, в момента имаме „златно“ поколение, а масовият фен на спорта остава в неведение. Но писахме преди време – за всичко са виновни журналистите.

Ето и останалата част от странната публикация на Димов:


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.