Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Потвърдиха, че Павел Колев напуска Локо Пд

0
Павел Колев
LAP.bg

Един от собствениците на Локомотив Пловдив – Адам Сотков, потвърди, че изпълнителният директор Павел Колев ще напусне клуба. Бившият шеф на Левски си тръгва от „Лаута“ след само два месеца, след като пристигна през юни.

Сотков обаче категорично изрече появилите се информации, че е имало разногласия между двамата и това е причината за раздалата.

Локомотив София - Локомотив Пловдив

„Вярно е, че Павел Колев напуска, но не знам какъв е мотивът му. Дойде и ми каза, че не му харесва състоянието на духа в клуба. Има някакъв личен проблем, който не е свързан с мен. Нито сме имали скандали, нито с Крушарски е имал проблеми. Нито има скандали в отбора. Или е получил предложение за по-добра работа, което няма как да твърдя, или има лични проблеми. Решението му не е свързано нито с мен, нито с клуба. Не ми е ясно защо е решил да напусне. Не искам да се разбира, че го нападам по някакъв начин. Няма скандали между нас“, заяви Сотков пред „Спортал“.

„Той сам може да отговори защо е решил да напуска. Със сигурност няма йерархични проблеми в Локомотив. Най-вероятно е имало разногласие, че сме искали да продадем някой футболист, а той не е бил съгласен. Така или иначе до трансфер не се е стигнало“, допълни още босът на Локо Пд.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.