Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Шампионът взе решение за капитана

0
Кирил Десподов
Снимка: lap.bg

Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов със сигурност ще започне новия сезон в елита с екипа на клуба и ще играе в срещите от предварителните кръгове в Шампионска лига. Въпреки че след последния двубой от изминалото първенство във Варна нападателят каза, че може бе е изиграл последния си мач за „орлите“, с което намекна, че очаква да бъде продаден, това на този етап няма да се случи.

Причината е, че до момента не се е появил чужд клуб, който да плати парите, които от Лудогорец искат за правата на най-добрия си и конвертириуем играч. Дали Десподов ще бъде трансфериран до края на трансферния прозорец до 1 септември или ще остане през целия есенен полусезон в Лудогорец, тепърва ще се разбере.

Сигурното е само едно. Лудогорец не иска на всяка цена да се разделя с национала и ако един ден го направи, това ще е защото въпросният купувач е приел на 100 процента условията на разградския клуб.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.