ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Шампионът на Турция иска Филип Кръстев

0
Филип Кръстев
Снимка: lap.bg

Новият шампион на Турция Галатасарай иска да привлече игралия под наем в Левски Филип Кръстев. Според турски медии „сараите“ планират да откупят национала ни, чийто права се държат от „Сити Футбол Груп“. От турския гранд са готови да броят за Кръстев впечатляващите за български футболист 4 милиона евро.

Сериозен интерес към Кръстев има и от страна на шампиона Фейенорд, Стандарт Лиеж, френски и италиански отбори, както от гръцкия Арис.

Предни дни при представянето на Николай Костов като старши треньор на Левски, синият шеф Даниел Боримиров призна, че Кръстев не е пожелал да остани на „Герена“. Именно обаче със синия екип през последните два сезона той играеше редовно, за разлика от предните си отбори зад граница, успя да повиши чувствително цената си и да се върне в националния тим.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.