Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Шампионът на Италия може да остане без треньор

0
Руди Гарсия
Снимка: БТА

Президентът на Наполи – Аурелио Де Лаурентис, мисли върху бъдещето на старши треньора Руди Гарсия след слабия старт на отбора, съобщават Джанлука Ди Марцио и Sky Sport Italia.

Партенопеите, които бяха един от най-силните отбори в Европа под ръководството на Лучано Спалети през миналия сезон, в момента са пети в таблицата на Серия А след 8 мача, като имат 14 точки – четири победи, две равенства, две загуби.

Наполи на Гарсия показа някои положителни знаци в Шампионската лига, като победи Брага и претърпя загуба с добра игра от Реал Мадрид, но натискът започна бързо да нараства върху френския треньор.

Както беше подробно описано от Ди Марцио и неговия колега от Sky Sports Масимо Уголини, президентът на неаполитанците Де Лаурентис се е срещнал с Гарсия и екипа на клуба, обсъждайки бъдещето на проекта на южняците.

Де Лаурентис сериозно обмисля да уволни французина в следващите дни, което ще му позволи да намери заместник през международната пауза.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.