ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Шампион на Германия следи играч на Левски

0
Андриан Краев
Снимка: lap.bg

Отбор, който е ставал шампион на Германия, следи ситуацията около Андриан Краев. Това е „Кайзерслаутерн“, с който преди години бившият играч на „сините“ Мариян Христов вдигна Сребърната салатиера в Бундеслигата. В момента „лаутерите“ се борят за елитна промоция. Те заемат трето място място във Втора Бундеслига, но само на 2 точки от лидера Санкт Паули.

Краев има договор с Левски до лятото на 2024 година и ръководството на няколко пъти му предложи подобрени оферти, за да преподпише. Последната от тях се доближи максимално до желанието на полузащитника, но двете страни не се разбраха за откупуващата клауза, пишат колегите от „Тема Спорт“.

Наскоро Анди смени мениджърската агенция, която го представлява и за неговите интереси вече се грижи ексзащитникът на Левски Джон Ингълс.

Ако Краев не сключи нов контракт до Нова година, от 1 януари ще има право да преговаря с други клубове и да подпише предварително споразумение.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.