Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Шампион на Англия следи играч на Левски

0
Ноа Сонко Сундберг
Снимка: lap.bg

Шампионът на Англия от 2016 година Лестър проявява сериозен интерес към защитника на Левски Ноа Сонко Сундберг. Това твърди гамбийският журналист Фодей Мане, който първи обяви трансфера на младежкия национал на Гамбия Сейни Санянг в ЦСКА.

Лестър, който изпадна в Чемпиъншип, е изпратил скаути да гледат няколко гамбийски бранители, като сред тях е и Сундберг. Ако премине в английския тим, централният защитник на „сините“ ще има за конкуренция бившия играч на Манчестър Юнайтед Джони Еванс, както и Вут Фаес и Хари Сутър.

Лестър ще продължи да следи Сундберг, като изпрати скаут, който да наблюдава отблизо изявите му в първенството и предстоящите двубои в Лига на конференциите. 

Гамбийският журналист съобщава също, че френският Страсбург също се интересува от услугите на Сундберг.  Клубът се готви за обновяване и подсилване на състава си, след като бе погълнат от консорциума „Clearlake Capital“, който през лятото на 2022 година закупи контролния пакет акциии на Челси.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.