Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Шалке спъна Борусия Дортмунд в гонитбата с Байерн

0
Шалке - Дортмунд
БТА

Отборът на Борусия Дортмунд не успя да победи Шалке след равенство 2:2 като гост в дербито на Рур от 24-ия кръг на немската Бундеслига.

„Жълто-черните“ на два пъти повеждаха в резултата, но не успяха да запазят преднината си. Първият гол в мача бе отбелязан от Нико Шлотербек в 38-ата минута.

Пет минути след началото на втората част Мариус Бюлтер изравни за Шалке. Рафаел Герейро успя да вкара в 60-ата минута за гостите, но Кенан Караман изравни в 79′.

Така Борусия записа първи шампионатен мач през 2023 година, в който не постига победа. Тимът остава на две точки зад лидера Байерн Мюнхен. Шалке пък заема предпоследното 17-о място и продължава да се бори за оцеляването си.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.