Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Севиля сгази Ман Юнайтед и гледа към любимия си трофей (ВИДЕО)

0
Севиля - Манчестър Юнайтед
БТА

Испанският гранд Севиля успя да отстрани Манчестър Юнайтед от Лига Европа, след като го победи с 3:0 като домакин в мач-реванш от 1/4-финалите на турнира. Така с общ резултат 5:2 от двата мача андалусийци се класираха за полуфиналите.

Юсеф Ен-Несири откри след само осем минути игра, а в края на полувремето гол на Лукас Окампос бе отменен от ВАР зарада засада.

На почивката Тен Хаг извърши двойна смяна, но малко след началото на втората част падна и втори гол във вратата на Давид де Хеа, реализиран от Люик Баде.

В края на мача пък Юсеф Ен-Несири вкара втория си гол, за да оформи крайното 3:0. На полуфиналите Севиля ще премери сили с Ювентус.

Тимът ще играе на седми полуфинал в Лига Европа, като в предишните шест случая неизменно печелеше трофея.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.