ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Севиля излезе от зоната на изпадащите след победа като гост

0
севиля
twitter.com/SevillaFC

Севиля спечели гостуването си на Гранада с 3:0 в мач от междинния 18-и кръг в испанската Ла Лига. „Андалусийците“ постигнаха първа победа далеч от дома от началото на сезона, след като преди това имаха 3 равенства и 4 поражения.

Възпитаниците на Кике Флорес откриха резултата в 23′ с гол на Адриа Педроса, който бе асистиран от Сусо. 9 минути по-късно Лукас Окампос удвои преднината на гостите след асистенция на Юсуф Ен Несири, а крайният резултат оформи Серхио Рамос в 49′ след нов голов пас на Сусо.

Севиля заема 13-о място във временното класиране с 16 точки, на три от зоната на изпадащите. Гранада се намира на предпоследната 19-а позиция само с 8 точки.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.