ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Челси ще спечели срещу „вълците“ на Бъдни вечер, отчита Sesame

0
Челси
Снимка: БТА / BTA

Настъпи време за натоварената програма около Коледа в английската Висша лига. Всяка година най-гледаното първенство в света ни предоставя страхотни коледни подаръци с изобилие от мачове, като и сега няма изключение от това правило.

На връх Бъдни вечер, 24 декември, един срещу друг се изправят отборите на Уулвърхемптън Уондърърс и Челси от 15:00 часа на „Молиню“. Букмейкърът Sesame дава предимство на „сините“ от Лондон с коефициент от 2.01, докато този за успех на „вълците“ е от 3.88. Ставката за равенство е оценена на 3.89. Челси не се представя по най-добрия начин и е едва десети в класирането с актив от 22 точки, на цели 14 точки от четвъртия Тотнъм, докато Уулвърхемптън е 14-и с 19 пункта.

През миналия сезон двата тима си размениха по една домакинска победа, а успехът в неделния ден е задължителен. Вие може да се възползвате от Sesame бонус както за този мач, така и за още много други събития на платформата. Откакто се завърнаха във Висшата лига през 2018-а година, „вълците“ имат три победи над Челси на свой терен, като само в един случай са допуснали загуба през 2019-а година.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sesame отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.