ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ливърпул ще играе на финал за Купата на лигата, твърди Sesame

0
Ливърпул - Фулъм
Снимка: БТА / BTA

Макар да сме само още през януари, се доближаваме до финала на първия трофей в Англия през този сезон – Карабао Къп или известен като Купа на Лигата. Тази седмица ще станат известни и финалистите, които ще се борят за трофея в края на февруари.

В сряда, 24 януари, от 22:00 часа на „Крейвън Котидж“ в Лондон Фулъм посреща лидера във Висшата лига Ливърпул в мач-реванш. В първата среща на „Анфийлд“ мърсисайдци стигнаха до обрат с 2:1. Сега букмейкърът Sesame дава предимство за успех на момчетата на Юрген Клоп с коефициент от 1.75, докато този за успех на Фулъм е 4.00. Ставката за равенство е определена на 3.90. В другия полуфинален реванш Челси приема Мидълзбро, след като отстъпи с 0:1 в първия двубой преди две седмици.

По-рано през кампанията Ливърпул и Фулъм се срещнаха и в първенството, когато двата тима направиха зрелищно 4:3 след нов обрат за „червените“. Вие може да се възползвате от Sesame бонус както за този мач, така и за още много други събития на платформата. Със сигурност феновете искат да видят повторение на финала от 2022-а година, когато се изправиха Челси и Ливърпул. Тогава се стигна до драма с дузпи и „червените“ спечелиха с 11:10 при изпълненията.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sesame отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.