ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Рибакина е фаворитка срещу Жабер на „Уимбълдън“ според Sesame

0
Елена Рибакина
Снимка: БТА / BTA

Вече се намираме във втората седмица на третия за годината турнир от Големия шлем – „Уимбълдън“. Четвъртфиналите обещават страхотен тенис и много драма не само при мъжете, но и при жените.

Един от най-интересните сблъсъци ще противопостави двете финалистки от миналата година – Онс Жабер от Тунис и носителката на трофея Елена Рибакина от Казахстан. И двете тенисистки имат достатъчна мотивация да продължат битката за отличието, а букмейкърът Sesame прогнозира победа за защитаващата титлата Рибакина с коефициент от 1.60, докато този успех на Жабер е определен на 2.41. Победителката от този сблъсък пък ще се изправи срещу някоя измежду Мадисън Кийс от САЩ или световната номер 2 Арина Сабаленка от Беларус.

Това ще бъде пета среща между Жабер и Рибакина, която е поставена под номер 3, като двете са си разменили по два успеха до момента. За да направите залог е нужна само бърза Sesame регистрация, след която може да се възползвате от бонусите както за този мач и за още много спортни събития в платформата. Според анализатора и седемкратен носител на титлите от Големия шлем – Матс Виландер, казахстанската тенисистка има предимство дори пред Сабаленка и световната №1 Ига Швьонтек в битката за трофея тази година.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sesame отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.