ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА е категоричен фаворит срещу Етър, сочи Sesame

0
Етър - ЦСКА
Снимка: LAP.bg

Клубният футбол се завърна след последната пауза за национални отбори за 2023-а година. Време е отново да се потопим и в мачовете от родната efbet Лига, като през уикенда ще се изиграят срещите от 18-ия кръг.

В събота, 25.11, от 17:30 часа вицешампионът ЦСКА посреща новака Етър Велико Търново на своя стадион „Българска армия“. Букмейкърът Sesame дава сериозно предимство за „червените“ с коефициент от 1.15, докато този за победа на „виолетовите“ е 24.90. Ставката за равенство е определена 9.43. Армейците определено са фаворит в двубоя и при успех могат да затвърдят първата си позиция. В същото време, „болярите“ търсят една третата си победа от началото на сезона, с която да се отлепят от последната 16-а позиция.

Съвсем наскоро двата отбора се изправиха един срещу друг във Велико Търново в отложена среща от третия кръг, която беше спечелена с много трудности от столичани с минималното 1:0. Вие може да се възползвате от Sesame бонус както за този мач, така и за още много други събития на платформата. Статистиката показва, че ЦСКА няма загуба от този съперник в официалните двубои вече 11 години, като за последен път „болярите“ не загубиха от „червените“ през 2020-а година.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sesame отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.