ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Барселона е изявен фаворит срещу Осасуна за Суперкупата на Испания, гласи Sesame

0
Барселона
Снимка: БТА

Тази седмица ще научим новия шампион в Суперкупата на Испания. Обичайно носителят на трофея се определя в един мач между първенеца в шампионата и носителя на Купата, но в последните години испанците си създадоха минитурнир от четири отбора в Рияд, Саудитска Арабия, които се борят за крайния успех – два полуфинала и финал.

Тази година в надпреварата участват шампиона на страната Барселона, носителят на Купата Реал Мадрид, финалистът за Копа дел Рей Осасуна и третият в класирането Ла Лига, тъй като втори бяха „Лос бланкос“. В четвъртък, 11 януари, предстои да се изиграе втория полуфинал между Барселона и Осасуна от 21:00 часа. Букмейкърът Sesame дава предимство на каталунците от коефициент от 1.40, докато този за победа на памплонци е от 7.00. Ставката за равенство е определена на 5.00. В първия полуфинал в сряда вечер пък ще наблюдаваме голямото дерби на Мадрид между Реал и Атлетико.

В исторически план Осасуна е доста удобен съперник на Барселона, като каталунците имат 15 победи в последните 20 мача, като успехите на памплонци са едва два – последният, от които през юли 2020-а година. Вие може да се възползвате от Sesame бонус както за този мач, така и за още много други събития на платформата. По-рано през този сезон „Блауграна“ постигна победа с 2:1 в гостуването си на Осасуна през септември.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sesame отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.