ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Серия пропуски на „Гнездото“: Пирин и Ботев не си вкараха

0
Самюел Акере
Facebook.com

Пирин и Ботев Пловдив продължават да нямат победа през новия сезон, след като завършиха наравно 0:0. Двубоят на „Гнездото“, както е наричан стадиона на „орлетата“, бе изпъстрен с положения.

Първата ситуация бе за Ботев, след като в шестата минута Янис Карабельов стреля над вратата с глава. След половин час игра и Мартин Секулич бе неточен по същия начин.

Самюел Акере вкара топката във вратата на Максим Ковальов в края на полувремето, когато получи подаване от Красиан Колев и стреля от малък ъгъл за 1:0. Попадението обаче бе отменено след видеоповторение, което откри нарушение в зародиша на атаката и бе оспорено от „канарчетата“.

 В началото на второто полувреме Борис Тютюков не успя да се разпише, а след час игра Ковальов отрази още един опасен удар на Акере.

Ковальов измъкна отново Пирин 15 минути преди края след изпълнение на корнер и три поредни удара.

Първо той се справи с отклонена топка с глава към вратата му, след това отрази шут на Карабельов, а накрая спаси и силен удар на Уме Емануел.

Три минути след това със сериозен пропуск на ответната врата се отчете Данило Кондраков, но за да се запази нулевото равенство принос имаше и Йонас Там, който изчисти кълбото от голлинията на Даниел Кайзер, намесил се добре срещу украинеца при първия от двата му удара.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.