Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Серхио Рамос пред завръщане в националния

0
Серхио Рамос
Снимка: Twitter

Бившият бранител на Реал Мадрид и настоящ такъв на Пари Сен Жермен – Серхио Рамос, може да се завърнв в националния отбор на Испания, твърди испанското издание AS. Ветеранът не бе включен в състава на „Ла Фурия Роха“ за Световното в Катар, но новият национален селекционер Луис де ла Фуенте е заявил, че ще проведе разговир с всички потенциални капитани.

Включването на Рамос в състава за квалификациите за Евро 2024 срещу Норвегия и Шотландия обаче е под въпрос. Това ще зависи от представянето на играча. 36-годишният защитник има 180 мача за националния отбор и вкара 23 гола. Рамос е рекордьор по брой мачове за испанците.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.