Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Серхио Бускетс пропуска следващите три седмици

0
Серхио Бускетс
Снимка: Twitter

Опитният полузащитник на Барселона – Серхио Бускетс, който преди няколко седмици изигра своя мач № 700 за „каталунците“, ще бъде аут от фуболните терени до края на месец февруари. Това съобщиха различни испански медии и журналисти, след като 34-годишняит испанец получи контузия в началото на двубоя срещу Севиля в неделя.

Днес играчът ще трябва да премине пълни изследвания, за да се уточни пълната диагноза на травмата. През този сезон Бускетс е неизменен титуляр за Барселона, като записа 27 мача за каталунците, в които се отчете с 1 асистенция. Ако прогнозата за отсъствието му се окаже точна, Бускетс няма да бъде на разположение за мачовете от Лига Европа срещу Манчестър Юнайтед.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.