Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Сектор Г: Време е да вземем нещата в свои ръце!

0
ЦСКА Сектор Г фенове ултраси
Снимка: LAP.bg

Организираните привърженици на ЦСКА се готвят за първия домакински мач от новия сезон. „Трибуна Сектор Г“ призова всички фенове на стадиона за утрешния мач срещу Крумовград.

ЦСКА започна с равенство срещу Хебър в Пазарджик, а сега феновете ще искат да помогнат на отбора да се завърне към победите. 

„След незадоволителния старт от изминалата неделя е време да вземем нещата в свои ръце и да си върнем това, което ни се полага – победата!

Въпреки жегите очакваме всички вас на стадиона, за да покажем, че и в пек, и в студ, „Сектор Г“ остава най-прочут!“, написаха от Сектор Г.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.