Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Звезда на Лудогорец отива в Бундеслигата?

0
Лудогорец - Нордселанд
Снимка: LAP.bg

Един от силно представящите си отбори в Първа Бундеслига през този сезон – Хофенхайм, проявява интерес към звездата на Лудогорец – Якуб Пьотровски, твърди Sport, цитиран от „Мач Телеграф“.

Полският полузащитник, който е бивш играч на Фортуна Дюселдорф, се отличи с много силни изяви за Лудогорец през есента, вкарвайки ключови голове срещу Фенербахче и Нордселанд, помагайки за класирането на разградчани за плейофите в турнира Лига на конференциите. Той записа общо 31 мача, 12 гола и 3 асистенции досега през кампанията. Тази му форма му спечели и дебют за националния отбор на Полша.

Лудогорец - Нордселанд

Хофенхайм пък прави силен есенен полусезон под ръководството на Пелегрино Матарацо, като заема седмото място в класирането. С играчи като Вут Вегхорст и Андрей Крамарич тимът изглежда, че ще се бори за място в евротурнирите.

Германският тим вече се е срещал с Лудогорец в Лига Европа. През сезон 2017/2018 „орлите“ спечелиха първия мач с 2:1 в Разград, а втората среща в Германия завърши 1:1, което позволи на шампионите да прескочат груповата фаза и да се изправят среща италианския гранд Милан.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.