ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Седем точки стигат на Локо Пловдив да постигне целта

1
Локомотив Пловдив
Снимка: Сайт на Локомотив Пловдив

Седем точки ще бъдат достатъчни на Локомотив Пловдив да постигне целта си през това първенство – класиране в първата шестица, показват елементарните сметки. Разбира се, поне една от тях трябва да бъде спечелена при гостуването на прекия конкурент Славия в София. В оставащите три срещи до края на редовния сезон „черно-белите“ играят с третия ЦСКА 1948 в столицата и домакинстват на Спартак и Левски.

В същото време Славия приема още Ботев Пловдив, излиза срещу Септември на Националния стадион „Васил Левски“ и среща ЦСКА 1948 в Бистрица.

Разбра се още, че водещи наши клубове проявяват интерес към Ерик Сорга. На „Лаута“ обаче са спокойни, тъй като трансферната сума за естонеца е висока за родните стандарти и в Локо не са склонни към компромиси. По-реалистично е Сорга да води атаката на Локото и другия сезон, през който да си вдигне цената, така че негов трансфер през това лято не стои на дневен ред.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Един коментар
Коментирай
  1. Lyubomir Iliev
    Елементарно прочитане на това,което си написал показва,че си нямаш понятие от това,което правиш…..
    Трябва им точка от Славия(според теб),а имат мачове с ЦСКА,Левски и Спартак(пак според теб)…….