ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

СДВР: Предприети са всички мерки за охрана на ЦСКА – Лудогорец

0
Стадион Българска армия ЦСКА фенове ултраси
Снимка: LAP.bg

СДВР обяви, че е предприела всички необходими мерки за охрана на обществения ред по време на предстоящото футболно дерби в неделя межу ЦСКА и Лудогорец.

Мачът е на 10 декември от 17:45 часа на стадион „Българска армия“ в Борисовата градина – последен мач за съоържението, на което се очакват над 15 000 зрители.

Полицейските служители ще следят за опазване на обществения ред и недопускане на инциденти на територията на град София.

Малолетни ще бъдад допускани само с придружител и предварително попълнена декларакция, а лица в нетрезво състояние няма да се допускат. Ще бъде следено и за пиротехнически изделия, както и оръжия, привични за бойни арсенал като палки, боксове и други.

Ангажимент по охраната на мача ще има и частна охранителна фирма, съобщават още от СДВР.

Вратите на стадиона ще бъдат отворени два часа и 15 минути преди мача – в 15:30.

 От СДВР информират и за възможно затруднение в движението в централната част на столицата.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.