ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Сделката е близо: Нюкасъл договаря полузащитник на Милан

0
Сандро Тонали
Снимка: БТА

Полузащитникът на Милан Сандро Тонали е близо до трансфер в Нюкасъл, твърди The ​​Athletic, както и италианският трансферен експерт Джанлука Ди Марцио.

По-рано бе съобщено, че „свраките“ са предложили 50 милиона евро за 23-годишния италианец.

Според източника Милан е отхвърлил офертата, но Нюкасъл е увеличил офертата до 70 милиона евро и сега страните са близо до споразумение. „Дявола“ в момента настоява за 80 милиона от европейската валута, но споразумението вероятно ще е за около 75. Това ще е и рекордният трансфер за „джордитата“.

Тонали изигра 48 мача за Милан във всички турнири през миналия сезон, като отбеляза 2 гола и направи 10 асистенции, помагайки на тима да стигне полуфинал за Шампионска лига. През 2022 година той спечели титлата на Италия с Милан. Италианският национал пристигна на Миланело през 2020 година, първоначално под наем.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.