ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Счупиха носа на играч на Арда

0
Милен Желев
Снимка: Сайт на Арда

Един от основните играчи на Арда е със счупен нос и ще пропусне предстоящото домакинство с Ботев Враца. Милен Желев е пострадал на тренировка след сблъсък със съотборник и ще претърпи операция. Защитникът ще се възстановява поне две седмици, а след това може да поднови тренировки с предпазна маска.

Хубавото е все пак, че Александър Тунчев има няколко опции за заместник на Желев и този, който го замести, може да компенсира липсата му. Арда гони задължителна втора победа поред, тъй като иска да влезе с колкото може по-голям точков актив в плейофите във втората четворка, в които ще преследва седмо място и участие в бараж за Европа.

В момента тимът от Кърджали изостава на три точки от седмия Славия и на четири от шестия Локомотив Пловдив, и има два пункта аванс пред деветия Локомотив София.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.