ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Саво Милошевич вече работи по селекцията на Левски

0
Саво Милошевич
Twitter

Бъдещият старши треньор на Левски Саво Милошевич вече работи по лятната селекция на „сините“.

Легендарният сръбски нападател вече има договорка с ръководството на клуба и ще изведе вековниците на първото им лятно занимание.

Очаква се скоро от “Герена” официално да обявят назначението на Милошевич. Това ще се случи след дербито с ЦСКА, което е на 7 юни, сряда – мачът между „сини“ и „червени“ е от последния кръг на шампионата.

Ако тимът завърши четвърти и отиде на бараж за Лигата на конференциите, то официализирането ще бъде забавено с още няколко дни.

Милошевич наблюдава в родината си видеа на играчи, които вече са били отсети от ръководството. Както е известно, такива има още от периода на Станимир Стоилов. Наред с това и доста агенти са предложили футболисти на „сините“ и бъдещия треньор на тима.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.