ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Сасуоло унищожи Милан на „Сан Сиро“

0
Сасуоло
Снимка: Twitter

Отборът на Сасуоло постигна една от най-значимите си победи, след като разби като гост Милан с 5:2 в среща от 20-ия кръг на Серия А на „Сан Сиро“ в Милано. Така шампионите вече са четвърти с 38 точки, на 12 от лидера Наполи, който е с м по-малко. Милан обаче може да бъде изпреварен от петия и шестия Лацио и Рома, които са с една точка по-малко, но тази вечер играят своите срещи. „Орлите“ приемат Фиорентина, а тимът на Жозе Моуриньо гостува на лидера в Неапол. Сасуоло пък заема 16-о място с 20 пункта, на 8 от първия изпадащ Верона, който има една среща по-малко.

В 8-ата минута гол на Оливие Жиру бе отменен заради засада и малко след това гостите нанесоха своя удар с два бързи гола. В 19-ата минута се разписа Грегори Дефрел, а в 22-рата Давиде Фратези направи 2:0. И за двата гола асистенциите бяха на Доменико Берарди.

В 24-тата минута върна едно попадение с глава, но шест по-късно Берарди увенча прекрасната с игра с трети гол за своите.

В 47-ата минута резервата Лориент направи 4:1 от дузпа, а в 79-ата резервата Матеус Енрике довърши домакините с пети гол. Силите на Милан стигнаха само за още едно попадение на Дивок Ориги в 81-вата минута.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.