Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Сасуоло и Торино не излъчиха победител

0
торино сасуоло
Снимка: БТА

Отборите на Сасуоло и Торино завършиха наравно 1:1 в последен мач от 28-ми кръг на италианската Серия „А“. „Неровердите“ откриха резултата на ст. „Мапей“ в 36′ чрез Адреа Пинамонти, като така и завърши първата част.

Играчите на Алесио Дионизи можеха да поведат с 2:0 десет минути след началото на втората част, но голът на Арман Лориен бе отменен след намесата на ВАР. „Ил Торо“ изравниха в 66′ с гол на Антонио Санабрия, който получи асистенция от Валентино Лазаро.Три минути по-късно гол на гостите също не бе зачетен, но този път страничният съдия вдигна флага навреме и не се стигна до пеглеждане на видео повторения.

Сасуло заема 12-о място с 37 точки, като равенството прекъсна серия от 4 поредни победи в Калчото. Възпитаниците на Иван Юрич са на 10- позиция с точка повече.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.