Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Саша Илич взе шестима нападатели за Стара Загора

0
ЦСКА Саша Илич
Източник: ЦСКА

Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, обяви групата за гостуването на Берое. Мачът е първи за двата отбора след подновяването на efbet Лига. Срещата е в неделя с начален час 14:15.

Сръбският специалист взе цели шестима нападатели за Стара Загора. В интервю наскоро той обяви, че ЦСКА ще се опитва да играе по-атакуващ футбол през пролетта и да контролира повече мачовете. 

Прави впечатление липсата на Дауда Бамба, който е напълно готов за игра и дори взе участие в контролите през зимата. Срещу Шахтьор Караганди успя са се разпише за крайното 3:3. Бисмарк Чарлс също не попадна в сметките за гостуването, като бъдещето му към момента е по-скоро неясно заради непрестанните му травми. 

Ето кои са избраниците на Илич:

Група за мачГрупа за мачГрупа за мач

Група за мач

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.