ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Саша Илич: Вярваме, че ЦСКА ще стане шампион

0
Саша Илич
Снимка: Боян Ботев/БТА

Наставникът на ЦСКА Саша Илич даде мнението си след минималния успех над Локомотив Пловдив на стадион „Българска армия“, който върна „червените“ на върха в класирането. Той заяви, че в отбора вярват в шансовете си да станат шампиони.

“Със сигурност три кръга преди края резултатът е най-важен. Искам да поздравя моите играчи за раздаването”, започна Саша Илич.

„Не е най-важното за нас статичните. Имахме 5-6 възможности да вкараме гол, но това е най-лесният начин да стигнем до гол в тези ситуации“.

„Сигурно характерът е един от най-важните елементи. Много е важен за нас. Дори да не бяхме стигнали до трите точки, недай Боже, имаше характер и го показахме“.

„Със сигурност вярваме в нашите шансове, имаме два трудни мача до края, а Лудогорец три. Ще играем така, че да се борим за титлата“.

„Назон знаете, че има проблеми, не е готов за 90 минути. С Марселино не искахме да рискуваме, затова не беше титуляр, а резерва.

Тоби Хайнц има лични проблеми и се наложи да пътува до Норвегия днес. Шопов е наказан. Хубавото е, че към тренировъчния процес се присъединиха Жеферсон, Дончев и Минков“, завърши Илич.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.