Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Саша Илич: Така се печелят титли! (ВИДЕО)

0
Саша Илич
LAP.bg

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич заяви след минималния успех над Спартак Варна, че така най-сладко се печелят титли. Той остана доволен от постигнатия резултат, а също така отличи Станислав Шопов за представянето му в двубоя.

„Изключително труден мач. Започнахме мача отлично. Контролирахме играта и вкарахме гол навреме. Но след това пропуснахме няколко положения“, започна Саша Илич.

„Вероятно и заради позицията, на която се намираме в момента. В последните 15 минути трябваше да покажем мъжка игра, за да спечелим трите точки. В края на деня най-важното е, че спечелихме трите точки. По принцип не хваля играчите индивидуално, но мисля, че днес Станислав Шопов изигра един много добър мач“, добави още той.

„По този начин се печелят титли. Мачовете се печелят трудно, но така е най-сладко. Продължителността на добрата ни игра трябва да бъде по-дълга. Тези отбори, срещу които се изправяме, също имат своята цел. Да, те се борят за оцеляване, а ние – за нещо по-голямо. Всички тези мачове са много трудни, но имахме щастието да ги спечелим.

Очакваме да си починем и да се подготвим по най-добрия начин за следващите два месеца, които ще бъдат решаващи за всичко“, завърши Саша Илич.

Видяно 107 пъти

Автор

Йордан Стоянов

Коментирай

Няма коментари.