Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Саша Илич: Свършихме добра работа, Марселино ще е на разположение

0
Саша Илич
Снимка: ЦСКА

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира равенството 3:3 с Шахтьор Караганда и обобщи проведения зимен подготвителен лагер. Утре 31-кратният шампион се завръща у нас, а в неделния ще представи отбора за пролетния полусезон срещу Пирин. 

“В този период тази седмица пробвахме различни варианти, за да видим как ще работят за нас. Със сигурност, разбира се, нещата, които пробвахме тактически, не се получиха на 100 процента, но свършихме добра работа“, коментира Илич. 

„За всеки нападател е важно да вкарва, за да има самочувствие. Аз съм доволен от това, което показаха, и от желанието, което демонстрираха.“

ЦСКА

„Има още време докато започна първенството, аз искам, когато стартират мачовете, да бъдем подготвени. Сега пробваме различни тактически детайли и е нормално да има пропуски.“ 

„Имам проблеми, тъй като част от футболистите отсъстват, защото са контузени или са с вирус. Такъв вирус имаше и Тобиас и това повлия на представянето му“, призна Илич. 

„Няма нищо страшно около Марселино. Той ще бъде на разположение, когато се приберем в София“, добави още треньорът на ЦСКА. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.