Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Саша Илич: Смятам да разчитам на младите момчета в ЦСКА

0
Саша Илич
Снимка: ЦСКА

Наставникът на ЦСКА Саша Илич похвали младите футболисти на „червените“ за представянето им до момента в предсезонната подготовка. Той подчерта, че ако продължават в същия дух, със сигурност ще разчита на тях през сезона.

ЦСКА победи Базел с 1:0, записвайки втора поредна победа в контролите, но Илич отбеляза, че резултатите не са важни. Целите на отбора за новия сезон са титла и купа.

„Доволен съм от подготовката досега. Победите са добре дошли, но резултатите на този етап на са важни. Младите момчета се представят много добре. Надявам се да продължат в същия дух, защото смятам да разчитаме на някои от тях“, каза Илич пред БТА.

Селекцията при нас продължава. Надявам се да привлечем двама-трима добри играчи и тогава вече можем да бъдем конкуренция на Лудогорец. Аз съм в ЦСКА и продължавам да работя с това, което имам. Целите както винаги са титла и купа“, добави още той.

Що се отнася да новите попълнения на ЦСКА, Саша Илич заяви: „Новите момчета, които дойдоха, са добри играчи и се надявам да паснат на отбора.“

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.