ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Саша Илич ще направи седми опит да победи Лудогорец

0
Саша Илич
Снимка: lap.bg

Наставникът на ЦСКА Саша Илич тази вечер ще направи седми опит да победи Лудогорец. До този момент той е записал 2 загуби и 2 равни срещу разградчани като футболист и 2 загуби като треньор. Илич два пъти е гостувал на „Хювефарма Арена“ като играч на Партизан. Това се случва в две поредни години – през 2013-та и 2014-та, когато двата тима се срещат в предварителните кръгове на Шампионска лига.

На 31 юли 2013 година Илич извежда като капитан Партизан в Разград и остава на терена до 82-рата минута, но не успява да помогне на своите да избегнат загубата с 1:2. Лудогорец печели и реванша в Белград с 1:0, в който Саша също излиза титуляр.

Година по-късно „черно-белите“ са жадни за реванш, но не вземат такъв, въпреки че не губят. След атрактивното 2:2 в Белград Илич и компания правят 0:0 в България и за втори път прекланят глава пред Лудогорец заради отпадналото вече правило за голове на чужд терен.

През този сезон Илич за първи път излезе срещу Лудогорец като треньор, но записа 2 загуби с ЦСКА и това влоши общия му баланс – той вече има 4 поражения и 2 равни в шестте си срещи с разградчани. Днес Саша Илич ще опита най-после да надделее срещу Лудогорец и ако го направи, със сигурност ще заличи поне последните си две загуби от този съперник.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.