ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Саша Илич: Колкото сме близо, толкова сме и далеч от титлата

0
Саша Илич
Снимка: БТА

Наставникът на лидера в efbet Лига – ЦСКА – Саша Илич участва в предаването „Домът на футбола“. В него той коментира представянето на тима, шансовете за титлата този сезон и наказанието на Георги Йомов.

Илич коментира, че се надява наказанието на Йомов от 4 години да бъде намалено. Той заяви, че всички ще застанат зад Георги.

„Наказанието наистина е много голямо и Георги трябва да бъде психически много силен. Това е огромно време без футбол. Той е добър човек и професионалист, вярвам че ще се справи с тази ситуация“, коментира Илич.

Амос Юга, Ангел бастунов, ЦСКА 1948 - ЦСКА

Наставникът на „армейците“ беше доволен от успеха над ЦСКА 1948 с 1:0 в предходния кръг, но не я отчете като шампионска победа, а такава, чрез която задържаха разликата от 4 точки с шампиона Лудогорец. 

„Продължавам да твърдя, че колкото сме близо, толкова сме и далеч от титлата. Има още много мачове…“, категоричен беше Саша Илич.

Треньорът на ЦСКА сподели, че единственото не е доволен от мача със Септември като игра на своя тим след подновяването на първенството.

Ето и цялото интервю:

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Georgi K.
Коментирай

Няма коментари.