ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Саша Илич иска да спечели трето дерби на Балканите

0
Саша Илич
Снимка: lap.bg

Треньорът на ЦСКА Саша Илич е максимално амбициран да вземе дербито с Левски и има поне пет съществени причини да го направи. Първата и най-значима от тях е, че при успех на „червените“, те ще запазят комфортния си аванс на върха пред Лудогорец и в края на месеца ще имат уникална възможност на практика да си подсигурят титлата, ако тръшнат разградчани на „Българска армия“.

Втората причина е, че победата би доставила огромна радост на феновете на ЦСКА, за който този мач е най-важния във всеки полусезон. Не на последно място, ако армейците излязат краен победител, това ще е първи успех на Илич в най-престижния двубой в родния футбол и така той ще вземе реванш за есенната загуба от врага.

Евентуален триумф на ЦСКА ще означава също трето спечелено голямо дерби от Саша Илич на Балканите и първо като треньор. Досега като играч той е побеждавал с Партизан Цървена Звезда, а с Галатасарй е надделявал над Фенербахче.  




Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.