ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Илич настоява Назон да остане в ЦСКА

0
Дюкенс Назон
БТА / BTA

Наставникът на ЦСКА – Саша Илич, е изразил желанието си да задържи нападателя Дюкенс Назон. Хаитянският футболист е свързан от доста време с напускане на „Българска армия“, а привличането на Майкъл Естрада, който заема същата позиция като Назон и има сходен стил на игра, се считаше, че голмайсторът на „червените“ ще бъде продаден, пише.

„Мач Телеграф“ обаче съобщава, че Естрада не е впечатлил Илич заради формата, в която се намира. Той взе участие в първия мач за сезона срещу Хебър в Пазарджик, а мачът завърши без попадения, а впоследствие беше оставен извън групата при победата с 1:0 над Крумовград. Липсата на Назон беше очевидна срещу „гробарите“.

Илич обаче ясно е демонстрирал желанието си Назон да остане в тима поне до края на годината, за да има достатъчно време заместникът му да се адаптира. Треньорът се е консултирал с хаитянския национал по въпроса, като последният също е изразил желание да остане на „Армията“, въпреки че интерес към него от страна на тим от френската Лига 2.

Майкъл Естрада

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.