50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Саша Илич с нов подход в последния напън за титлата

0
Саша Илич
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, е предприел нов подход за предстоящото Вечно дерби с Левски.

Легендата на сръбския гранд Партизан е обезпокоен от слабото представяне на играчите си в по-напечените мачове като тези срещу Левски, Лудогорец и ЦСКА 1948 и затова е решил да вдъхне доза увереност на своите, пише „Тема Спорт“.

Илич е провел индивидуални разговори с всеки наличен футболист преди двубоя със „сините“, надявайки се по този начин да вдъхне кураж за най-важния двубой за сезона, който може да се окаже и скрит мачбол за „армейците“ към 32-рата титла.

Това, разбира се, би се случило, само ако „червените“ победят вековниците, а Лудогорец допусне грешна стъпка във Варна, където гостува на Черно море.

Илич е десеткратен шампион на Югославия и Сърбия и отлично знае какво е нужно, за да се бориш за титла в първенство на Балканите. Това обаче изглежда за момента не важи за неговите футболисти, които на няколко пъти се огънаха в най-ключовите мигове от шампионата.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.