Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Саша Илич: Махмутович е готов за Сепси, Юга няма да играе

0
САша Илич
LAP.bg

Треньорът на ЦСКА – Саша Илич, даде брифинг преди началото на европохода на „червените“. Утре вечер, 27 юли, „армейците“ приемат Сепси в мач от II квалификационен кръг на Лига на конференциите.

Легендата на Партизан сподели, че Амос Юга няма да участва в първия мач, но Енес Махмутович е готов. Илич каза, че се надява тимът му да се е подготвил добре въпреки краткото време за подготовка.

“Ние сме ЦСКА и искаме да сме по-добри в двата мача и да продължим напред. Това е само първата част от този дуел. Ние искаме да сме по-добри и след двата и да продължим“.

„Назон имаше седмица допълнителна почивка, защото беше ангажиран с националния отбор. Тренира сега на пълни обороти и ще е в групата за мача. Амос Юга няма да може да се възстанови, но Махмутович вече е окей и ще бъде в групата“.

„Създаваме достатъчно ситуации. Надявам се, че ще вкарваме от тези ситуации и да създаваме повече“, каза Илич, който определи Сепси за равностоен противник на ЦСКА. Той загатна, че който греши по-малко, ще продължи напред. Легендата на Партизан изрази надежда, че ще види пълен стадион и играчи, раздаващи се на максимум.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.