Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Саша Илич беснял в съблекалнята след равенството срещу Левски

0
Саша Илич, Величко Капланович
LAP.bg

Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, е бил бесен на своите футболисти за цялостното им представяне във Вечното дерби с Левски.

Сърбинът заяви след мача, че щом другият отбор е изпуснал дузпа в последната минута и равенството е било добро, но не такова е мнението му за цялостния игрови облик на „червените“.

През първата част „армейците“ така и не успяха да застрашат вратата на Пламен Андреев. През второто полувреме картината бе подобна.

Затова и след мача в съблекалнята Илич се е скарал сериозно на отбора. А думите му към футболистите били: „С тази игра няма как да стане. Как да станем шампиони, ако играем по този начин“.

След двубоя Илич успя да сдържи нервите си и защити футболистите пред медиите, като се изказа доста премерено, дори дипломатично за своите.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.