ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Самбата в Левски потегли за Дубай

0
Уелтън
LAP.bg

Част от футболистите на Левски вече потеглиха за Дубай, където „сините“ ще проведат зимната си подготовка. Станимир Стоилов ще тренира там своите футболисти в продължение на близо месец, а тимът ще изиграе и пет контроли.

Бразилските футболисти Уелтон и Цунами потеглиха за Дубоай, като споделиха кадри от летището, където бяха изпратени от своите близки. Новото попълнение Рикардиньо също вече лети за топлата дестинация, а натам се е отправил и четвъртият бразилец в Левски – Роналдо.

Днес от София потегля делегацията на „сините“. Те се събират в 12:30 часа на летище „София“.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.