Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

С дарения на Мило Борисов Левски заплатил един от трансферите си

0
Мило Борисов
Мило Борисов @Снимка: Facebook

Собственикът на генералния спонсор на Левски – Мило Борисов, коментира множеството съобщения, които е получил от фенове на отбора по повод рождения му ден, който бе в понеделник, 26 юни. Повечето от тях са били положителни, но една част са били и критични.

Именно затова Борисов поканил феновете на среща, за да коментират въпросите, които имат към него. „Повечето бяха положителни, но имаше и критични, затова поканих някои от феновете на среща, за да коментираме въпросите, които задават. Не бягам от диалог с привържениците и бих се радвал на среща с тях“, каза Борисов, цитиран от gol.bg.

„Тук е мястото да изкажа благодарност на ръководството на Левски, че за първи път от 2020 година дългът към НАП намалява и скоро ще има официално съобщение от Левски с точни цифри за първото полугодие на 2023 година“, каза още Мило Борисов.

„Имаше въпроси и затова дали подпомагаме клуба за нови трансфери. Искам да отбележа, че чрез Фондация „Спорт в България“, на която аз и сестра ми Роси Маккий сме учредители, през месеците април и май на текущата година направихме целеви дарения от общо 180 000 лева, с които Левски заплати трансфера на Джавад Ел Джемили“, заяви Борисов.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.